Monday, March 12, 2018

Snart vår?


Snø i lange baner

En flott, hvit vinterdag kan være til stor glede for mange, men det skaper også noen utfordringer for avfallsinnsamlingen.

Vi er så heldige at vi har utrolig flinke folk ute i felten som tømmer våre dunker. De bakser rundt i all slags vær og gjør en kjempeinnsats. Daglig drar hver av våre renovatører på rundt 500 dunker. De gjør sitt aller beste for at alle skal få tømt avfallet sitt. Men det er ingen tvil om at den snøen som har kommet nå skaper utfordringer for renovatørene. De bruker enkelte dager dobbelt så lang tid som vanlig på sine ruter.


Å dra en avfallsdunk over en brøytekant kan gå greit, men når dette antallet blir flere hundre hver dag, blir det ganske uholdbart. I denne perioden hvor snøen i enkelte tilfeller kan være til hinder for avfallsinnsamlingen, håper vi at alle kan være med på laget for å gjøre dunktømmingen så smidig som mulig.

LiBiR ber derfor om at hver enkelt gjør sitt til å avhjelpe situasjonen og rydde godt rundt sine dunker.  Børst også snø av lokket, og sørg for at dunkene ikke er fryst fast i bakken. Vi er også meget takknemlige dersom man tenker seg om en ekstra gang før man fyller i dunkene. Vått avfall har en lei tendens til å fryse i beholderne, noe som gjør det ekstremt vanskelig å tømme.

Vi har et sterkt ønske om å utføre en veldig viktig samfunnsoppgave på best mulig måte. Dessverre er det slik at vi i noen tilfeller kan gjøre feilvurderinger. Når det skjer er vi veldig takknemlige for å få tilbakemeldinger. Vårt kundesenter sitter klare til å løse alle utfordringer. Så kontakt oss gjerne. Deres innspill gjør det lettere for oss å bli bedre. Vi vil også gjerne slå et slag for å bruke meldingstjenesten i vår app, som vi er glade for å se at så mange bruker.


Med vennlig hilsen

Johan Jørgen Fossli
Daglig leder
LiBiR IKS

No comments:

Post a Comment